Raftul cu filme

Un nou serial mexican se difuzează pe postul PRO 2: „Blestemul meu iubit”

Blestemul meu iubit, Mi adorable maldicion, seriale mexicane, seriale PRO 2, PRO 2
Imagine via Latin Times / Blestemul meu iubit

PRO 2, unul dintre posturile de televiziune deținute de PRO TV SRL, parte a grupului Media PRO, aduce un nou serial mexican pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Mexic Blestemul meu iubit (în original: „Mi adorable maldicion”) va intra în grila de programe a postului TV în ziua de luni, 14 mai 2018, și va fi difuzată de duminică până vineri, de la ora 19:00.

Lansat în anul 2017, serialul mexican pe care postul PRO 2 urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile dramă și telenovelă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Renata Notni, Pablo Lyle, Laura Carmine, Roberto Blandon, Jose Carlos Ruiz, Patricia Navidad, Maya Mishalska, Cecilia Gabriela, Socorro Bonilla, Paty Diaz, Erik Diaz și Alejandro Avila.

Serialul Blestemul meu iubit a fost difuzat în Mexic pe Las Estrellas.

Serialul Blestemul meu iubit a fost creat de Gabriela Ortigoza, iar de scenariu s-au ocupat Gerardo Sanchez Luna, Felix Cortes-Scholer și Ricardo Tejeda, în timp ce regia a fost asigurată de Sandra Schiffner și Eduardo Said. Primul episod a fost difuzat pe 23 ianuarie 2017, iar ultimul pe 9 iulie 2017. Producția mexicană numără un singur sezon și un total de 121 de episoade.

Blestemul meu iubit urmărește povestea Aurorei, interpretată de actrița Renata Notni, o tânără care a avut ghinionul ca moașa sa, în momentul în care s-a născut, a răspândit zvonul că ar fi blestemată pentru că mama sa a murit la naștere. Dincolo de asta, Aurora reușește să aibă o relație cu Rodrigo, interpretat de actorul Pablo Lyle, un băiat dintr-o familie înstărită cu care se cunoaşte din copilărie. Povestea lor va dărâma orice mit cum că fata ar fi blestemată.

Serialul mexican este un remake al telenovelei „Lola calamidades”, lansată în 1987.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu

  • Îmi place și ador foarte mult acest serial! Îl urmăresc pentru că vreau să aflu cum vor scăpa de toate personajele negative!