Raftul cu filme

Un nou serial spaniol se difuzează pe postul PRO 2: „Betty în New York”

Betty in New York, Betty în New York
Imagine via IMDb / Betty in New York

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție spaniolă pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Spania se numește Betty în New York (în original: „Betty en New York”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de duminică, 22 noiembrie 2020, de la ora 20:00.

Serialul spaniol Betty în New York a fost lansat în anul 2019, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Telemundo pe 6 februarie 2019, iar ultimul episod pe 12 august 2019. Producția numără un sezon și un total de 123 de episoade.

Pelicula se încadrează în genul comedie și este regizată de Gustavo Loza și Ricardo Schwarz, după un scenariu semnat de Gisela Labrada și Luis Miguel Martinez. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Elyfer Torres, Erick Elias, Amaranta Ruiz, Sabrina Seara, Sheyla Tadeo, Sylvia Saenz, Valeria Vera și Aaron Diaz.

Serialul Betty în New York prezintă povestea lui Beatriz Aurora, o tânără inteligentă cu origini latino care locuiește în New York. După ce șase luni este respinsă la diferite interviuri pe motiv că nu arată bine, Beatriz decide să accepte o slujbă care este sub nivelul ei de pregătire. Totuși face un salt în carieră atunci când devine secretara personală a directorului unei case de modă, V&M Fashion.

În mijlocul unei lumi cu haine, modele și extrem de mult glamour, Beatriz Aurora va trebui să facă față la o mulțime de momente stânjenitoare, iar în același timp își va dezvolta personalitatea și va reuși să își găsească și sufletul pereche.

Serialul spaniol este produs de Telemundo Global Studios pentru postul de televiziune Telemundo, iar scenariul este inspirat de telenovela „Yo Soy Betty”, cunoscută în țara noastră sub numele de „Betty cea urâtă”.

Citește și alte articole despre seriale spaniole pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

3 comentarii

  • Este distractiv, dar în același timp și dureros, atât de real în zilele noastre când accentul se pune pe aspectul fizic, iar capacitatea intelectuală este pe ultimul loc.

  • Da, este tare, dar unele personaje mă enervează enorm. Cum ar fi Marcela, Patricia, Efrain sau Jenny, amanta lui Efrain. Ăsta este punctul meu de vedere. Aștept și alte răspunsuri.

    • Este o intercalare de comedie și acțiune, te ține bine, pasajele de comedie sunt atât de savuroase.