Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial franțuzesc se difuzează pe Focus Sat TV: Baron Noir

Baron Noir, Focus Sat TV
Imagine via Focus Sat TV / Baron Noir

Postul de televiziune Focus Sat TV aduce o nouă producție franțuzească pe micile ecrane din România, în premieră și exclusivitate. Pelicula originară din Franța se numește Baron Noir și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 12 iulie 2021, de la ora 21:30.

Serialul franțuzesc Baron Noir a fost lansat în anul 2016. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Canal+ pe 8 februarie 2016, iar serialul continuă și în prezent. Producția numără trei sezoane și un total de 24 de episoade. Pelicula Baron Noir se încadrează în genurile dramă și thriller, fiind regizată de Ziad Doueiri, Antoine Chevrollier și Thomas Bourguignon, după un scenariu semnat de Eric Benzekri, Jean Baptiste Delafon și Olivier Demangel.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Astrid Whettnall, Kad Merad, Anna Mouglalis, Lubna Gourion, Scali Delpeyrat, Philippe Resimont, Hugo Becker, Eric Caruso, Damien Jouillerot, Jean Stephane Souchaud și Alain Bouzigues.

Serialul franțuzesc Baron Noir prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace. Cum arată o ipotetică luptă de putere inspirată din realitatea politică franceză? Extrem de stilată chiar și atunci când opozanții nu se poartă cu mănuși. Politicianul Philippe Rickwaert urmărește să se răzbune pe fostul său amic, devenit între timp inamicul său politic, candidatul prezidențial de stânga Francis Laugier. Acesta din urmă i-a compromis lui Philippe Rickwaert cariera politică pentru a câștiga alegerile prezidențiale.

Pas cu pas, Philippe începe să uneltească alături de Amelie Dorendeu un plan extrem de laborios. Actorul Kad Merad, câștigător al unui Premiu Cesar, înfățișează un personaj care lasă impresia de sinceritate, dar se dovedește foarte înșelător, care are legătură cu persoane atât din cercurile cele mai înalte ale societății, cât și din lumea subterană a infractorilor. Serialul este o adevărată lecție de supraviețuire politică, într-o societate complexă plină de reguli clar stabilite.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu