Raftul cu filme

VIDEO. Serialul românesc „Băieți de oraș” revine pe Antena 1 cu sezonul al treilea

YouTube, Băieți de oraș, Antena 1, seriale românești, seriale, posturi TV, Mihai Bendeac, Drăgulin
Imagine via YouTube / Băieți de oraș

Serialul românesc Băieți de oraș revine pe micile ecrane, pe postul de televiziune Antena 1, cu cel de-al treilea sezon. Seria lansată în octombrie 2016 s-a bucurat, de-a lungul primelor două sezoane, de audiențe foarte bune pe TV, fapt pentru care Roby Roberto, Malone, Dorian, Roboțel, Daniela, Renatta și Gina se întorc.

Premiera celui de-al treilea sezon din serialul românesc Băieți de oraș este programată pentru ziua de duminică, 3 iunie 2018. Încă din februarie 2018, actorul Mihai Bendeac, creatorul producției, a încărcat pe canalul de YouTube un trailer din care ne putem face o primă idee asupra scenariului. Băieți de oraș este un road-comedy în care sunt parodiate situații din realitate.

Caracterele inspirate din actualitatea românească, umorul de situație și limbaj, dar și parodierea situațiilor inspirate din realitatea contemporană sunt doar câteva dintre ingredientele care au făcut ca Băieți de oraș să asigure distracția la cote maxime în fiecare dintre sezoanele deja difuzate pe postul Antena 1.

„Am în minte o imagine clară a fiecărui personaj, așa că știu imediat ce ținute i se potrivesc lui Roby Roberto sau lui Malone, de exemplu. Este însă foarte important felul cum ei, actorii, se transpun în pielea personajului și-i dau viață. Ținutele doar completează imaginea caracterului”, spune Hilke Muslim, stilistul care se ocupă de ținutele actorilor din serialul românesc creat de Mihai Bendeac.

Seria românească Băieți de oraș, creată de actorul Mihai Bendeac, se vede pe Antena 1, pe canalul de YouTube al producției, dar și pe Antena Play, serviciul de streaming online al trustului Antena TV Group SA. Din distribuția producției fac parte Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin, Anca Dinicu, Lorena Luchian, Doina Teodoru, Cosmin Nedelcu, Alexandru Bogdan și Dragoș Dumitru.

Citește mai multe articole despre seriale și posturile TV care emit în România pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu