Raftul cu filme

Filme și seriale noi pe canalele AXN în luna martie 2018

The Avengers, AXN, filme și seriale pe AXN, AXN în luna martie 2018
Imagine via IMDb / The Avengers

Telespectatorii au parte de divertisment de calitate și fără limite pe canalele AXN în luna martie 2018. Cea de-a treia lună a anului îi găsește pe cei de la AXN fiind gazda supereroilor americani din universul Marvel. În primul weekend al lunii, iubitorii filmelor de acțiune și science-fiction au ocazia să urmărească producții de box office, și anume seria „Iron Man”, „Căpitanul America” și „The Avengers”.

Fanii posturilor AXN vor descoperi, în martie, mai multe despre discordia și lupta dintre vampiri și vârcolaci în cunoscuta serie „Underworld”. Odată cu venirea primăverii, iubitorii de seriale se vor putea bucura de un nou sezon din „Bones”, dar și de finalele de sezoane din „Grimm”, „NCIS Los Angeles” și „MacGryver”.

Tot în martie revin pe canalele AXN producțiile „Ransom” și „Snatch”, în timp ce un serial turcesc de comedie debutează pe postul AXN White, „Emergency Love”.

Filme și seriale noi pe posturile AXN în luna martie 2018:

„Iron Man” – 3 martie, orele 16:10, pe AXN

Tony Stark este un magnat american, dar și un inventator genial. CEO al Stark Industries, furnizorul principal de arme pentru Guvernul SUA, Tony continuă munca tatălui său de a asigura interesele americane la nivel mondial.

Stilul de viață excentric i-a adus statutul de celebritate, însă totul se schimbă când este capturat de un grup de teroriști, care vor să le construiască o replică a celei mai noi rachete Stark. Deși rănit grav și cu un dispozitiv improvizat în zona inimii, Stark ignoră cererile răpitorilor și își construiește o armură specială.

„Iron Man 2” – 3 martie, orele 18:35, pe AXN

Întreaga lume știe cine se află în spatele eroului Iron Man, însă, ceea ce nu știu mulți este că Tony Stark este pe moarte. Pacea obținută cu greu de excentricul erou este pusă sub semnul întrebării când un vechi rival își face apariția, echipat într-un costum similar cu cel al lui Iron Man. Chinuit de perspectiva morții, dar și de amintirile trecutului, Stark trebuie să își adune forțele pentru a salva omenirea.

„Captain America: The First Avenger” – 4 martie, orele 18:25, pe AXN

Povestea primului răzbunător își are originea în 1941, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, cu mult înaintea lui Iron Man, Hulk sau Thor. Steve Rogers este un tânăr plăpând la trup care își dorește să se înroleze și să lupte, în pofida nenumăratelor respingeri din partea armatei. Șansa îl poartă la ușa cabinetului unui medic, coordonator al unui program experimental, astfel Rogers ajungând să se transforme într-un supersoldat.

„The Avengers” – 10 martie, orele 18:10, pe AXN

Supereroii benzilor desenate din universul Marvel se reunesc în „The Avengers” pentru a salva viitorul omenirii. Iron Man, Hulk, Căpitanul America, Thor, Hawkeye și Văduva Neagră trebuie să își lase orgoliile la o parte și să lucreze alături de Nick Fury și Agentul Culson pentru a-l înfrânge pe Loki, un dușman din altă galaxie.

„Iron Man 3” – 11 martie, orele 18:30, pe AXN

Ultimul film din franciza Iron Man îl prezintă pe Tony Stark într-o ipostază diferită, ce se confruntă cu o nouă amenințare din partea unui inamic puternic, Mandarinul, însă fără a avea la îndemână tehnologia, costumele sau banii cu care era obișnuit. În timp ce vila Stark este distrusă și cele mai dragi persoane sunt în pericol, Tony încearcă să găsească răspuns la una dintre cele mai importante întrebări care îl macină în secret.

„Underworld: Rise of the Lycans” – 17 martie, orele 22:00, pe AXN

Oare ce a declanșat discordia dintre vampirii, cunoscuți și ca Negustorii Morții, și sclavii lor, vârcolacii? În acest prequel, telespectatorii vor descoperi povestea lui Lucian, un lider puternic și vârcolac tânăr care luptă cu toată forța să redea libertatea poporului său, înrobit de Vickor, regele crud al vampirilor.

„Underworld: Awakening” – 24 martie, orele 22:00, pe AXN

Cel de-al patrulea film al seriei „Underworld” continuă lupta dintre vampiri și vârcolaci, ducând-o la un alt nivel. Selena, războinica de legendă a vampirilor, se confruntă cu cel mai puternic oponent de până acum și, totodată, află un secret cutremurător care îi pune întreaga existență sub semnul întrebării, demontând toate principiile și valorile în care a crezut până atunci.

Bones” – sezonul 5, din 29 martie, joia, de la 21:05, pe AXN

În debutul sezonului 5, Brennan, recent întors de la un sit din Guatemala, revine la muncă. În timp ce Booth este nerăbdător să își reia activitatea după cele șașe săptămâni de convalescență ca urmare a operației pe creier, Angela primește informații de la mediumul ei, legate de câteva cadavre îngropate undeva sub o fântână în Washington.

„Ransom” – sezonul 1, din 16 martie, luni-vineri, de la 17:15, pe AXN

Inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, serialul spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză. De la probleme apărute în cadrul companiilor multinaționale, la situații complicate din agențiile guvernamentale, Laurent reușește, alături de partenera sa, Marwan Mery, să rezolve conflicte complexe, folosindu-se de spiritul său abil de convingere a interlocutorului.

„MacGyver” – sezonul 1, marțea, orele 22:00, pe AXN

Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească întâlnirea specială dintre echipa lui Mac și personajele din Hawaii Five-0, în ultimele episoade ale sezonului 1. Chin și Koni vin în sprijinul lui Mac pentru a salva un grup de cercetători prinși în subteran ca urmare a unui cutremur foarte puternic.

„Emergency Love” – L-V, din 9 martie, de la 22:40, pe AXN White

Citește mult mai multe detalii despre „Emergency Love” într-un articol special.

Sinan este un tânăr cu o carieră de succes în medicina de urgență, care se bucură din plin de viața sa liniștită și lipsită de evenimente. Într-o dimineață devreme, Sinan este trezit de zgomotul făcut de o tânără care încearcă să se mute în noul ei apartament. Mai mult, tânăra îi lovește din greșeală mașina lui Sinan, acesta fiind convins că este una dintre cele mai groaznice zile din viața lui.

Hotărât că nu vrea să o mai vadă vreodată, Sinan are parte de un șoc când descoperă că acesta este noua lui asistentă, Nisan. Foarte drăguță, dar și un pic neîndemânatică, Nisan va trebui să învețe să lucreze alături de Sinan în camera de gardă. Povestea personajelor se complică și mai mult când sora cea mare a lui Sinan se angajează la același spital.

„Snatch” – din 23 martie, luni-vineri, de la 00:00, pe AXN Black

Inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, serialul spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate. Din acest moment, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac legea.

Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi și infractori locali periculoși.

Citește mai multe articole despre filmele difuzate pe TV și articole speciale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu