Raftul cu filme

Un nou serial în grila AXN: „Absentia”, cu Stana Katic și Cara Theobold

Absentia, seriale, AXN, serialul Absentia
Imagine via IMDb.com / Absentia (serial)

Postul de televiziune AXN România va include un nou serial de mister și dramă în grila de programe, serialul Absentia. Produs și regizat de către Oded Ruskin (cunoscut pentru serialul apărut în perioada 2014-2015, „False Flag”), serialul bulgar îi are ca producători executivi pe Maria Feldman, Stana Katic, Matt Cirulnick și Julie Glucksman, conform celor de la Pagina de seriale.

Serialul Absentia se bazează pe scenariul pilot scris de Gaia Violo, iar în rolurile principale îi găsim pe Stana Katic (cunoscută pentru serialul „Castle”, apărut între anii 2009 și 2016, și filmele „CBGB” din 2013 și „For Lovers Only” din 2011), Patrick Heuseinger (cunoscut pentru filmele „Jack Reacher: Never Go Back” din 2016 și „Frances Ha” din 2012) și Cara Theobold (cunoscută pentru serialul „Downton Abbey”, apărut între 2012 și 2013).

CITEȘTE ȘI: Serialul „Absentia” are premiera pe 25 septembrie pe AXN

Serialul Absentia pornește de la premiza unei dispariții tragice și misterioase în același timp, cazul devenind o bilă neagră pentru FBI, care nu reușește să îl rezolve vreme de șase ani. Agentul special Emily Bryne, jucat de Stana Katic, dispare fără urmă în timpul unei urmăriri a unuia dintre cei mai cunoscuți criminali, iar după șase ani este găsită într-o cabană forestieră aproape moartă și fără să aibă nici cea mai mică idee cu privire la ce i s-a întâmplat.

Ajunsă acasă, află că soțul ei (jucat de Patrick Heusinger) s-a recăsătorit, iar fiul ei are acum o altă familie care să se îngrijească de el. Reabilitată și revenită la locul de muncă, Emily Bryne se va implica în rezolvarea unei serii de crime aparent dificile și fără rezolvare.

În momentul de față, seria pilot numără zece episoade filmate în capitala Bulgariei, Sofia, iar fiecare episod are o lungime de 60 de minute. AXN România va include serialul Absentia în grila de programe începând cu toamna anului 2017. Serialul va avea premiera mondială și va deschide următoarea ediție a Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo, care va avea loc vineri, 16 iunie 2017.

Citește alte știri și noutăți despre seriale pe Raftul cu Filme.

Scrie un comentariu