Raftul cu filme

Audiente TV. Serialele „Las Fierbinți”, „Atletico Textila” și „Ai noștri”, primele în audiențe

las fierbinți, sezonul 14 din Las Fierbinți, PRO TV, seriale, seriale românești
imagine via E Reporter / Las Fierbinți

Postul de televiziune Pro TV a câștigat pariul cu cele trei producții proprii, serialele Las Fierbinți, Atletico Textila și Ai noștri. Cele trei seriale românești au fost alese de majoritatea publicului din România și au ocupat primele locuri în audiențele de miercuri, 19 aprilie, și joi, 20 aprilie, conform unui articol al Radar de Media.

Miercuri seară, publicul român a fost cu ochii pe cel mai recent episod din serialul românesc Las Fierbinți, difuzat începând cu orele 20:30. Pro TV a fost lider de audiență pe toate cele trei segmente de public în intervalul în care este difuzat serialul. Las Fierbinți a obținut 13,5 puncte de rating și un share de 34,4%, cifre duble față de postul de pe locul secund, Antena 1.

las fierbinți
imagine via e-reporter.ro

Tot miercuri seară, imediat după serialul Las Fierbinți, Pro TV a fost lider de piață cu cel mai recent episod din serialul Atletico Textila. Difuzat începând cu orele 21:30, Pro TV a obținut 10,4 puncte de rating și un share de 26,0% pe segmentul publicului comercial. Antena 1, clasată pe locul al doilea, a obținut 5,5 puncte de rating și un share de 13,7%.

În ziua următoare, joi seara, Pro TV avea să devină din nou lider de piață cu un nou episod din serialul Ai noștri, difuzat începând cu orele 21:30. Pro TV a obținut pe segmentul comercial 9,3 puncte de rating și 23,5% share. Intrat de curând în grila de programe a Pro TV, serialul românesc Ai noștri și-a găsit repede publicul țintă și a reușit să înregistreze rezultate foarte bune în ceea ce privește audiențele.

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii pe acest subiect.

În plus, ne poți spune despre ce ai vrea să fie următorul articol de pe Raftul cu Filme. Trimite-ne sugestiile tale pe admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe acele subiecte. Mai mult de atât, ne-ar plăcea mult o apreciere pe Facebook. Mulțumim!

Scrie un comentariu