Raftul cu filme

Al doilea sezon din „Animal Kingdom” se lansează în România pe 1 ianuarie

TNT, seriale, posturi TV, program TV, Animal Kingdom
Imagine via TNT / Animal Kingdom

Cel de-al doilea sezon al serialului Animal Kingdom (în traducere: „Împărăția fiarelor”) va cuprinde un număr de 13 episoade, fiecare va avea câte 60 de minute, iar premiera în România va avea loc pe 1 ianuarie 2018, de la orele 22:00, la postul de televiziune TNT.

Animal Kingdom (în traducere: „Împărăția fiarelor”) urmărește povestea unei familii din California de Sud. După ce îi moare mama din cauza unei supradoze de droguri, tânărul Joshua Cody este forțat să se mute în casa bunicii, alături de cei trei unchi ai lui, Andrew, Craig și Darren.

Întrucât cei trei sunt amestecați într-o mulțime de ilegalități, introvertitul Joshua se trezește inclus fără voie în lumea interlopă. Curând, el va fi prins între clanul Cody și poliție și va trebui să decidă dacă rămâne loial familiei sau dacă va coopera.

Din distribuție fac parte celebra actriță Ellen Barkin, nominalizată de două ori la Globurile de Aur, premiată cu Emmy și cunoscută din lungmetraje ca „Sea of Love”, „This Boy’s Life” și „Oceans 13”, Scott Speedman, cunoscut pentru „The Strangers” și „The Vow” și Shawn Hatosy din „Southland” și „Reckless”.

TNT, seriale, posturi TV, program TV, Animal Kingdom
Imagine via TNT / Animal Kingdom

Lista continuă cu Ben Robson, cunoscut pentru „Vikings” și „Dracula: The Dark Prince”, Jake Weary din filmele „Pretty Little Liars” și „It Follows” și Finn Cole, cunoscut de fani pentru rolurile din „Peaky Blinders” și „An Inspector Calls”.

Serialul lansat în anul 2016 are la bază filmul australian „Animal Kingdom”, scris de David Michod. El a fost dezvoltat pentru televiziune de Jonathan Lisco, de asemenea, producător executiv împreună cu John Wells, care a lucrat la „Southland”, „ER: Spitalul de Urgență”, „The West Wing” și „Shameless”, Christopher Chulack („ER”, „Shameless” și „Southland”), Etan Frankel („Shameless” și „Southland”), David Michôd și Liz Watts („Animal Kingdom”).

Serialul Animal Kingdom (în traducere: „Împărăția fiarelor”) va fi difuzat de postul de televiziune TNT, în fiecare luni, începând cu 1 ianuarie 2018, de la orele 22:00.

Citește mai multe articole despre seriale pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu