Raftul cu filme

Un nou serial în grila TVR 2 din octombrie: „Anatomia lui Grey”, cu Justin Chambers

Anatomia lui Grey
Imagine via IMDb / Anatomia lui Grey

Postul de televiziune TVR 2 va difuza, începând cu luna octombrie 2017, sezoane noi ale serialului Anatomia lui Grey, creat de Shonda Rhimes, cunoscută mai ales pentru serialul „Scandal” (2012-2017) și pelicula „The Princess Diaries 2: Royal Engagement” (2004). Producția câștigătoare a două Globuri de Aur îi are în rolurile principale, printre alții, pe Ellen Pompeo, Justin Chambers și Chandra Wilson.

Conform informațiilor publicate de Adevărul, canalul TVR 2 va difuza sezonul al optulea al serialului Anatomia lui Grey, însă zilele și orele de difuzare nu au fost încă stabilite. Cu 14 sezoane difuzate până în momentul de față de postul de televiziune american ABC, serialul numără 316 episoade. Producția a fost premiată de-a lungul timpului cu două Globuri de Aur și 67 de alte premii și a fost nominalizată de peste 200 de ori la diferite evenimente cinematografice.

La spitalul Seattle Grace, echipa de medici şi tineri rezidenţi se confruntă zilnic cu cazuri dificile şi riscante, dar şi cu propriile lor temeri, probleme şi dileme sentimentale. Meredith Grey şi Derek Sheperd vor să adopte o fetiţă, dar demersurile şi chiar căsnicia lor sunt periclitate de o eroare a lui Meredith.

Anatomia lui Grey
Imagine via IMDb / Anatomia lui Grey

Christina Yang, fidelă principiului său de a nu avea niciodată copii, decide să facă o întrerupere de sarcină, riscându-şi relaţia cu Owen Hunt. După ce a condus mulţi ani secţia de chirurgie, Richard Webber demisionează, iar plecarea lui aruncă întreaga echipă în derivă. În plus, rezidenţii trebuie să se pregătească intens pentru momentul hotărâtor de la sfârşitul anului, un examen de care depinde cariera lor viitoare.

Lansat pe 27 martie 2005, Anatomia lui Grey reprezintă o producție ShondaLand, The Mark Gordon Company și Touchstone Television pentru postul de televiziune ABC din Statele Unite ale Americii. Fiecare episod al producției are o lungime de 41 de minute, iar în Marea Britanie este transmis de Channel Five.

* citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu