Raftul cu filme

Un nou serial american va fi difuzat pe postul AXN: „American Gods”

American Gods, seriale, seriale AXN, IMDb
Imagine via IMDb / American Gods

Serialul American Gods, bazat pe bestseller-ul internațional tradus în peste 30 de limbi, cu același nume, scris de Neil Gaiman în anul 2001, dublu nominalizat la Premiile Emmy din 2017, urmează să fie difuzat, în premieră, pe postul de televiziune AXN începând cu 20 aprilie 2018. Producția va fi difuzată în fiecare zi de vineri, de la ora 22:50.

American Gods, serialul în care realitatea se îmbină magistral cu fantezia, spune povestea unui nou tip de război, cel între Vechii și Noii Zei. Cei Vechi, tradiționali, cu rădăcini mitologice din diferite culturi ale lumii, se tem, întrucât adepții lor fie pier, fie îi consideră irelevanți, fiind ușor seduși de banii, de tehnologia și celebritatea oferită de Zeii Noi.

Când Shadow Moon este eliberat din închisoare, îl întâlnește pe misteriosul Mr. Wednesday și mai multe evenimente neprevăzute încep să se întâmple. Dar ceea ce nu știa Moon este că tocmai această întâlnire îi va schimba complet traiectoria vieții. Aflat în derivă după moartea recentă și tragică a soției sale, Shadow acceptă propunerea lui Mr. Wednesday de a-i deveni bodyguard și astfel se trezește în mijlocul unei lumi pe care se chinuie să o înțeleagă.

Este o lume ascunsă, unde magia este reală, unde Vechii Zei se tem și își pierd din ce în ce mai mulți adepți în fața Noilor Zei, precum Tehnologia sau Media. Mr. Wednesday, o zeitate puternică din vechea gardă, încearcă să clădească o coaliție a Vechilor Zei, pentru a le asigura existența în noua Americă și de a le redobândi o parte din influența pe care au pierdut-o. Pe măsură ce Shadow traversează țara, luptă din răsputeri să accepte noua realitate și mai ales rolul lui în ea.

Ricky Whittle („The 100”), Ian McShane („John Wick: Capitolul 2”, „Urzeala tronurilor”), Emily Browning („Lemony Snicket, o serie de evenimente nefericite”), Pablo Schreiber („Orange is the New Black”), Peter Stormare („Fargo”) și Gillian Anderson („Dosarele X”, „Hannibal”) dau viață personajelor în seria creată de Bryan Fuller („Hannibal”) și Michael Green („Heroes”), cu Neil Gaiman în rol de consultant.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu