Raftul cu filme

Postul de televiziune AMC HD intră în grila UPC România

AMC HD, UPC, UPC România, posturi TV, știri, special, HD în România
Imagine creată de Raftul cu Filme / AMC

Postul de televiziune AMC HD în grila UPC. Compania AMC Networks Inc. anunță că începând cu data de 30 octombrie 2018 postul de televiziune AMC HD va fi introdus în grila de programe a UPC România. Canalul se va regăsi pe poziția 117 și va fi disponibil tuturor clienților de televiziune digitală.

Una dintre cele mai populare şi premiate mărci din istoria televiziunii, AMC a debutat în România pe 5 noiembrie 2014. Un an mai târziu, pe 6 decembrie 2015, postul de televiziune AMC era disponibil în calitate HD în toată România. Începând cu luna august 2016, canalul de televiziune are feed dedicat și difuzează conținut unic pentru țara noastră cu subtitrare în limba română.

În anul 2018, pe postul de televiziune AMC poți urmări nouă seriale în premieră, majoritatea producții proprii marca AMC Studios, apreciate de critici și de fani, și anume „Fear the Walking Dead”, „The Terror”, „Into the Badlands”, „Humans”, „Better Call Saul” și „Stan Against Evil” (are premiera pe 30 octombrie 2018).

O altă producție originală proprie este serialul „Visionaries” care include momentan documentarele „Istoria secretă a benzilor desenate” și „James Cameron: Povestea științifico-fantasticului”. Pentru anul 2019, postul AMC pregătește sezonul al doilea din serialul-antologie „The Terror”, care se va axa pe un spirit amenințător care bântuie o comunitate japonezo-americană în Al Doilea Război Mondial, povestea pendulând între California de Sud și Pacific.

Mai mult decât atât, postul de televiziune AMC a prelungit și serialele producție proprie „Fear the Walking Dead” și „Better Call Saul” cu un nou sezon. În plus, vom avea parte de AMC HD în grila UPC începând cu data de 30 octombrie 2018, alături de canalul Paprika HU, care va intra în pachetul Panonia pe poziția 763.

Postul AMC găzduiește unele dintre cele mai populare și apreciate producții de televiziune. AMC a fost primul program de cablu de bază care a câștigat un Premiu Emmy la categoria cel mai bun serial dramatic pentru „Mad Men”, în anul 2008, serial care apoi a ridicat același trofeu patru ani la rând înainte să predea ștafeta serialului „Breaking Bad” în anii 2013 și 2014.

Citește mai multe articole despre posturile de televiziune pe site-ul Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră oficială de Facebook, canalul oficial de YouTube și contul oficial de Instagram.

Un comentariu

  • AMC a intrat în România pe 5 noiembrie 2014. Un an mai târziu (6 decembrie 2015), programul postului AMC era disponibil HD în toată România. Din august 2016, postul de televiziune are feed dedicat pentru țara noastră, cu subtitrare în limba română. Printre serialele disponibile anul acesta pe AMC se numără „Fear the Walking Dead”, „The Terror”, „Into The Badlands”, „Humans”, „Better Call Saul” și „Stan Against Evil” (care va fi difuzat într-un maraton de Halloween, pe 30 și 31 octombrie).