Raftul cu filme

Megamax va difuza în premieră serialul animat „Alegerea lui Chuck”

Alegerea lui Chuck, desene animate, Megamax

Postul de televiziune Megamax, deținut și administrat de AMC Networks International, aceeași societate care deține și canalele Filmcafe, AMC, Minimax și TV Paprika (toate emit în România, dar și în alte țări europene), televiziunea pentru copii și adolescenți, va transmite serialul animat Alegerea lui Chuck.

Primul episod al serialului animat Alegerea lui Chuck va fi difuzat în premieră pe 18 septembrie 2017, începând cu orele 18:00. Conform informațiilor oferite de reprezentanții companiei, Megamax va difuza 20 de episoade din această producție pentru copii și adolescenți.

Pentru Chuck, personajul principal din Alegerea lui Chuck, viața nu înseamnă decât să facă alegeri. Dar, din fericire pentru el, alegerile din viața lui Chuck sunt suprinzător mai copleșitoare decât ale celorlalți pentru că el este cel care decide. Unele alegeri s-au dovedit a fi extraordinare, iar altele mai puțin.

Alegerea lui Chuck, desene animate, Megamax

În timp ce majoritatea copiilor sunt foarte limitați în alegeri, acest băiat de 10 ani reușește să își controleze soarta și să meargă dintr-o aventură emoționantă în alta, fără adulți bătrâni și plictisitori care să îi spună ce să facă.

În toate aceste aventuri îi sunt aproape prietenul lui cel mai bun, Misha, dar și fratele său, Norm, care îl însoțesc oriunde.

Detalii despre postul Megamax:

Postul de televiziune, deținut și administrat de AMC Networks International, aceeași societate care deține și canalele Filmcafe, AMC, Minimax și TV Paprika (cu toate emit în România, dar și în alte țări europene), oferă tot ceea ce este mai bun din umor, acţiune, aventură și muzică. Cu serialele de aventură, personajele amuzante şi acţiunea live, Megamax aduce un amestec reuşit de programe.

În această ofertă de programe la modă, copiii pot regăsi super eroii și eroii de zi cu zi, iar cu ajutorul serialelor animate difuzate adolescenţii pot experimenta situaţii asemănătoare cu cele din propriile lor vieţi, dar și din realitatea întâlnită în fiecare zi.

* mai multe informații despre Megamax pe site-ul oficial
* citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme

Un comentariu

  • Vreau desenele vechi înapoi. Acele desene m-au inspirat, acele programe erau viața mea. Acum numai sunt bune de nimic desenele animate. Sincer, vouă nu vă plăceau „Iron Kid”, „Uluitorii Extra Prieteni”, „Fotbal Extrem” și altele? Le vrem înapoi noi toți. Cine e cu mine?