Raftul cu filme

Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Happy Channel: Alegerea

Alegerea, Babil, Happy Channel, seriale turcești
Imagine via IMDb / Babil

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Turcia se numește Alegerea (în limba engleză: „The Choice”, în original „Babil”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de joi, 4 martie 2021, de la ora 20:00.

Serialul Alegerea a fost lansat în anul 2020, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Star TV pe 17 ianuarie 2020, iar ultimul episod pe 20 noiembrie 2020. Pelicula numără două sezoane, unul de 13 episoade și unul de 7 episoade, și un total de 20 de episoade și urmează să fie difuzată în serile de joi, vineri și sâmbătă, iar din 11 martie 2021 doar în serile de joi și vineri, de la ora 20:00.

Producția Alegerea se încadrează în genurile dramă și telenovelă și este regizată de Uluc Bayraktar, după un scenariu semnat de Nuket Bicakci și Ozlem Yucel. Din distribuție fac parte, printre alții, nume ca Halit Ergenc, Asli Enver, Nur Fettahoglu, Birce Akalay, Mesut Akusta, Beren Kasimogullari, Veda Yurtsever Ipek, Selahattin Pasali, Lesli Karavil, Mert Dogan, Ozan Guven, Onur Saylak și Seniz Cetin.

Pelicula turcească Alegerea prezintă povestea lui Irfan, interpretat de Halit Ergenc, un profesor de economie idealist care este supărat din cauza demiterii sale și care încearcă să aibă grijă de fiul său bolnav în vârstă de numai șapte ani. Pe măsură ce ușile i se vor închide una câte una în nas, Irfan se va găsi în mijlocul unei aventuri întunecate din care nu va mai reuși să scape fără consecințe.

Soția sa, Eda, interpretată de Nur Fettahoglu, caută cu disperare ajutor din partea unor prieteni din copilărie, și anume Egemen și alții. De-a lungul călătoriei lor, cei doi se vor întâlni cu mai mulți prieteni din trecut și li se vor pune bețe în roate din partea unor dușmani pe care îi vor cunoaște pe parcurs.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu