Raftul cu filme

Un nou serial portughez pe postul Kanal D: „Aleasa regelui”

Aleasa regelui, seriale la TV, Kanal D, telenovele Kanal D
Imagine via Kanal D / Aleasa regelui

Postul de televiziune Kanal D aduce un nou serial portughez pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Portugalia, denumită Aleasa regelui (în original: „Aleasa regelui”), urmează să intre în grila de programe în ziua de luni, 6 august 2018, de la ora 23:30.

Fanii serialelor de excepție au un nou motiv de bucurie. Luna august 2018 aduce în casele românilor o nouă și fascinantă poveste de dragoste, producția portugheză Aleasa regelui. Din Portugalia secolului al XVIII-lea vine cea mai intensă poveste de dragoste, o iubire interzisă, supusă rigorilor vremii. Joana Ribeiro, actrița care interpretează rolul Paulei, și Paulo Pires, actorul care dă viață Regelui Joao al V-lea, sunt protagoniștii noului serial portughez.

Seria Aleasa regelui descrie, pe lângă evenimentele istorice ale acelor timpuri, o iubire intensă și extrem de controversată care a schimbat istoria Portugaliei, petrecută între o tânără săracă și foarte frumoasă, Paula, și Regele Ioan al V-lea.

Paula este obligată de tatăl ei, Adriao, un aurar aflat în pragul falimentului, să se căluărească. Ajunsă la mănăstire, Paula nu rezonează cu ideea de izolare, așa cum impune viața în lăcașurile sfinte, însă realizează că aceasta este singura ei șansă la o viață mai bună.

Pentru tânăra și frumoasa Paula, viața de măicuță nu este deloc atractivă, așa că tânăra face tot posibilul pentru a-și schimba destinul. Arma cea mai eficace se dovedește a fi frumusețea ei tulburătoare. Atunci când Regele Ioan al V-lea o întâlnește pentru prima dată pe Paula, o iubire arzătoare îi cuprinde inima.

Regina Portugaliei, Maria Ana, rol interpretat de către actrița Sandra Faleiro, obișnuită cu infidelitățile soțului ei, își dă seama că de data aceasta lucrurile sunt diferite și că regele pare îndrăgostit iremediabil. Paula devine astfel o adevărată amenințare pentru regină, fapt pentru care trebuie scoasă din peisaj.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii