Raftul cu filme

Un nou serial britanic se difuzează pe postul AXN: „Age of the Living Dead”

Age of the Living Dead, AXN, seriale britanice, seriale AXN, Era morților vii
Imagine via IMDb / Age of the Living Dead

Postul de televiziune AXN aduce, începând cu luna februarie 2018, un nou serial englezesc în grila de programe. Mini-seria de groază Age of the Living Dead (în traducere: „Era morților vii”) a debutat vineri, 16 februarie 2018, de la orele 22:55, pe canalul AXN. Vampirii au început războiul, oamenii au negociat un armistițiu, însă ambele tabere plănuiesc, în secret, să îl încalce.

Actorii Nicola Posenor, cunoscută pentru rolul din „Mythica”, David Meadows, cunoscut pentru rolul din „Captain Phillips”, și Estella Warren, cunoscută pentru rolul din „Planet of the Apes”, dau viață personajelor din saga unei țări măcinate de război și de o molimă apocaliptică. Statele Unite ale Americii a ajuns să se confrunte cu o situație nemaiîntâlnită, fiind izolată de restul lumii și aflându-se în carantină de nu mai puțin de zece ani.

Oameni și vampiri coexistă fiecare pe câte o coastă, datorită unui tratat de pace, însă fiecare parte plănuiește în secret să o distrugă pe cealaltă. În timp ce marile puteri ale lumii dezbat dacă să intervină în acest conflict latent, armistițiul fragil este ținut în viață doar de o donație semnificativă de sânge săptămânală din partea coastei de vest, reprezentând teritoriul oamenilor, către zona vampirilor.

Oamenii reușesc să se reînarmeze și plănuiesc un atac nuclear ca o ultimă strategie de a pune punct acestui război. Însă totul se poate nărui când o mică bază militară oferă refugiu unui tânăr vampir pe nume Yvonne, aceasta putând fi soluția supraviețuirii speciei umane, dar și a distrugerii ei, în același timp.

Producția britanică realizată în anul 2017 a fost creată de Simon Philips și Paul Tanter, acesta fiind și regizorul mini-seriei de groază Age of the Living Dead. Cele șase episoade pot fi urmărite în premieră și în exclusivitate în fiecare zi de vineri, de la orele 22:55, pe postul de televiziune AXN.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu