Raftul cu filme

Postul History Channel va difuza un nou serial: „ADN-ul lui Iisus”

history channel, filme documentare, tv, adn-ul lui iisus
Imagine via History Channel

Un genetician și un pastor pleacă în căutarea celui mai mare mister al lumii: cine sunt descendenții lui Iisus? Postul de televiziune History Channel va difuza în premieră sâmbătă, 25 noiembrie 2017, de la orele 21:00, primul episod al serialului ADN-ul lui Iisus. Această serie își propune să combine știința și religia în încercarea de a afla răspunsul la întrebarea care a fascinat mulți oameni de-a lungul timpului: cine sunt descendenții lui Iisus?

Pentru prima dată în istorie un om de știință face echipă cu un expert în religie și pornesc împreună în căutarea unuia dintre cele mai mari mistere ale lumii: ADN-ul lui Iisus. Cu ajutorul celor mai noi descoperiri din domeniul științific, geneticianul George Bursby de la Universitatea Oxford și pastorul Joe Basile își unesc forțele și încearcă să arunce o nouă privire asupra celor mai faimoase relicve din lume, printre ele numărându-se Giulgiul din Torino, Giulgiul din Oviedo și nou-descoperitele moaște ale lui Ioan Botezătorul, vărul lui Iisus.

history channel, filme documentare, tv, adn-ul lui iisus
Imagine via History Channel

În călătoria lor prin locuri sfinte, din Spania și Italia până în Israel și pe țărmurile Mării Negre, cei doi experți analizează în amănunt mostre din aceste relicve sfinte în speranța că vor reuși să găsească rămășițe din ADN-ul care i-ar fi putut aparține fie lui Iisus, fie vreunui membru al familiei sale. Dacă vor găsi ADN-ul lui Iisus, acesta i-ar putea ajuta pe cei doi exploratori nu doar să identifice care dintre noi suntem descendenții Săi, ci să reușească într-o oarecare măsură să îl înțeleagă mult mai bine pe cel care este considerat cea mai importantă persoană din istorie.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul oficial al postului History Channel (România) aici, pagina oficială de Facebook aici sau canalul local de YouTube aici. Citește mai multe articole despre posturile TV din țara noastră sau filmele documentare pe platforma Raftul cu Filme.

Scrie un comentariu