Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial american în limba spaniolă se vede pe AXN White: „Admiratoarea”

AXN, AXN White, Admiratoarea, La Fan, seriale americane, seriale spaniole, Telemundo, seriale la TV
Imagine via IMDb / Admiratoarea

Postul de televiziune AXN White aduce o nouă producție americană, realizată în limba spaniolă, pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește Admiratoarea (în original: „La Fan”) și urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de luni, 16 septembrie 2019, de la 18:15.

Serialul american Admiratoarea a fost lansat în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Telemundo pe 17 ianuarie 2017, iar ultimul episod pe 3 aprilie 2017. Producția originară din Statele Unite ale Americii numără un singur sezon, cu un total de 54 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Angelica Vale, Juan Pablo Espinosa, Miguel Varoni și Scarlet Ortiz.

Serialul Admiratoarea se încadrează în genurile comedie, telenovelă și sitcom, fiind regizat de Miguel Varoni, Otto Rodriguez și Claudio Callao, după un scenariu semnat de Roberto Rodriguez, Julieta Steinberg, Marisa Milanesio, Claudia Morales, Eduardo Macias și Teresa Donato, episoadele fiind realizate în spaniolă.

Actrița Angelica Vale, originară din Mexic, joacă rolul Valentinei, o tânără modestă care devine, în urma unor împrejurări aproape comice, asistenta personală a actorului ei preferat, Lucas Duarte, personaj interpretat de Juan Pablo. Noua sa slujbă o ajută să cunoască adevărata față a actorului pe care îl venerează, în timp ce actorul descoperă cât de puternică și de minunată poate fi Valentina, cu toate că dă dovadă de multă stângăcie în majoritatea lucrurilor pe care le face.

Actrița Angelica Vale a mai apărut într-un serial difuzat în țara noastră, denumit „Iubiri vinovate” (în original: „Amores Verdaderos”). Cel mai recent proiect al său este producția „Y Manana Sera Otro Dia”, care a avut premiera pe micile ecrane în anul 2018. Serialul american „Admiratoarea” este creat de Marcela Citterio, a fost difuzat pe postul de televiziune Telemundo din Statele Unite ale Americii și a ajuns la final pe data de 3 aprilie 2017, după 54 de episoade difuzate.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu