Raftul cu filme

Un nou serial australian se difuzează pe postul AXN: A doua tinerețe

A doua tinerețe, AXN
Imagine via TV Mania / A doua tinerețe

Postul de televiziune AXN aduce o nouă producție australiană pe micile ecrane din România, în exclusivitate. Pelicula originară din Australia se numește A doua tinerețe (în limba engleză: „Bloom”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 12 iulie 2021, de la ora 23:00.

Serialul australian A doua tinerețe a fost lansat în anul 2019. Primul episod a fost difuzat pe platforma de streaming online Stan pe 1 ianuarie 2019. Până în momentul de față, producția numără două sezoane și un total de 12 episoade.

Pelicula A doua tinerețe se încadrează în genurile dramă, mister și SF, fiind regizată de John Curran, Mat King, Sian Davie și Greg McLean. Serialul a fost creat de Glen Dolman, cel care a scris și scenariul pentru toate cele 12 episoade apărute.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Bryan Brown, Phoebe Tonkin, Genevieve Morris, Terry Norris, Tom Budge, Anne Charleston, Jacki Weaver, Rod Mullinar, Ryan Corr, Jacqueline McKenzie, Toby Schmitz și Bella Heathcote.

La un an după ce o inundație devastatoare a ucis cinci localnici într-un oraș idilic din Australia, o nouă plantă misterioasă apare și se dezvoltă doar pe locul unde aceștia au murit. Aparent, planta are puterea de a întoarce timpul și de a readuce tinerețea celor care o consumă, fiind suficient doar un singur bob pentru a transforma localnicii, încă afectați de dispariția celor dragi.

Însă totul are un preț, iar cei care se bucură de a doua tinerețe sunt obligați să se confrunte cu cele mai profunde regrete și să le îndeplinească cu orice preț. Pe măsură ce vestea despre această ofertă inexplicabilă ajunge la urechile tuturor, din dorința de a proteja proviziile miraculoase, conflicte intense încep să apară între localnici. Astfel, atât cei tineri, cât și cei în vârstă, vor fi nevoiți să reevalueze tot ceea ce este important în viețile lor.

Serialul urmărește povestea familiei Reed, a cărei existență va fi dată peste cap după ce Gwen mănâncă unul din fructele magice și se transformă în varianta sa din tinerețe, interpretată de Phoebe Tonkin. Noua Gwen este o femeie jucăușă, inteligentă și pasională care se lasă condusă de impulsurile tinereții.

Ciprian Dinică

Sunt un cinefil înrăit de la o vârstă fragedă, pasionat de producțiile românești și urmăresc cu interes ceea ce se întâmplă pe scena europeană, încercând să bifez cât mai multe lungmetraje independente produse în țări ca Polonia, Cehia, Serbia și Ungaria.

Scrie un comentariu