Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se vede pe postul Happy Channel: „A doua șansă”

sezonul 2 din serialul A doua șansă, A doua șansă, seriale, telenovele, seriale turcești, Happy Channel
Imagine via Happy Channel / A doua șansă

Un nou serial turcesc urmează să intre în grila de programe a postului Happy Channel. Canalul va oferi telespectatorilor, în premieră și exclusivitate, producția turcească A doua șansă (în original: „Kalbimdeki Deniz”, în engleză: „Second Chance”), devenit blockbuster în țara de origine.

UPDATE. Happy Channel, deținut de Antena TV Group, alături de Antena 1, Antena 3, Antena Stars și ZU TV, a anunțat că va difuza sezonul 2 din serialul „A doua șansă”. Telenovela originară din Turcia se întoarce pe micile ecrane cu sezonul secund începând cu ziua de luni, 17 septembrie 2018 (detalii aici).

UPDATE. Producția are premiera pe 26 februarie 2018 pe Happy Channel. Va fi difuzată de luni până joi, de la 19:00 la 21:00 (câte două episoade).

Pelicula îi are în distribuție pe Ozge Ozberk și Kutsi, doi dintre marii actori turci de seriale, aceștia jucând o poveste impresionantă cu răsturnări incredibile de situație și cu un accent pus pe urcușurile și coborâșurile pe care viața le poate oferi oricăruia dintre noi toți.

Serialul turcesc A doua șansă a fost lansat în anul 2016, se află în continuare în producție, iar până acum numără un singur sezon. Conform informațiilor de pe IMDb, producția are momentan un număr de 24 de episoade filmate. Uneori de la extaz la agonie este doar un pas! Când pierzi totul oare cum îți poți găsi puterea de a merge mai departe? A doua șansă, serialul turcesc pe care canalul Happy Channel îl va difuza în această primăvară, în premieră și în exclusivitate, prezintă povestea de viață a lui Deniz Oztuna (Ozge Ozberk).

Deniz avea totul pentru a fi fericită, însă lumea ei se destramă în momentul în care soțul său dispare fără urmă. Aflată într-o situație disperată după ce rămâne fără bărbatul iubit, trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. A doua șansă apare pentru Deniz când îl întâlnește pe Mirat Yavuz.

După ce a fost lansat în octombrie 2016 în Turcia, serialul A doua șansă” (în original: „Kalbimdeki Deniz”) va putea fi urmărit începând cu 26 februarie 2018 și în România. Conform celor de la Happy Channel, serialul turcesc s-a bucurat de un succes uriaș în țara de proveniență.

2 comentarii