câștigă filme pe DVD

Câștigă filme pe DVD în fiecare lună

Acum și tu poți fi una dintre persoanele norocoase care câștigă filme pe DVD fără bătăi de cap! Încă de când am deschis Raftul cu Filme și am început să avem vizitatori, ne-am propus să dezvoltăm o comunitate în jurul nostru. O comunitate de persoane care urmăresc filme, care se uită la seriale și care încearcă de multe ori să evite producțiile care nu reprezintă altceva decât o pierdere de timp.

Iar pentru că recent am început să discutăm cu voi în comentarii și să dezbatem anumite subiecte, acum ne dorim să fiți și mai activi și să ne împingeți de la spate să mergem înainte cu acest proiect. Fapt pentru care, începând cu această lună, vom începe să oferim premii pentru utilizatorii care se implică.

Care sunt premiile?

Pentru că niciun concurs nu este interesant fără premii, iată ce poți câștiga dacă te decizi să participi la inițiativa noastră. Vrem să răsplătim un norocos pasionat de cinema cu un film pe DVD în fiecare lună. Acum poate fi vorba de un film românesc, luna viitoare de un film premiat la Oscar, apoi poate este vorba un film horror. Cine știe?

Cum participi și cum alegem câștigătorul

Este chiar foarte simplu! Atunci când citești un articol de pe Raftul cu Filme și simți că ai ceva de spus, scrii un comentariu și îl publici. Iar asta este tot! La finalul fiecărei luni noi numărăm comentariile, le introducem în sistemul random.org și alegem câștigătorul. Dacă vrei să fii mai sigur de premiu, poți redacta comentarii la mai multe articole de pe blog, fapt care îți va maximiza șansele de a fi persoana care câștigă filmul lunii respective.

Cerințe și regulament

1. Folosește adresa de email reală în comentariile pe care le scrii. Așa putem să dăm de tine atunci când știm că ești una dintre persoanele care câștigă filme pe DVD;

2. În extragerea de la finalul fiecărei luni nu vor intra comentariile fără o adresă de email. De asemenea, nu vom lua în seamă comentariile spam și ale persoanelor anonime;

3. Dacă ești contactat de noi pentru ridicarea premiului, însă nu ne răspunzi în termen de 48 de ore, vom organiza o nouă extragere și altcineva îți va lua filmul;

4. Fii om de treabă! Nimeni nu vrea să citească comentarii de genul „Ce film tare!” sau „E o pierdere de timp!”. Spune-ne ceva util în comentariile tale. Ajută-ne și ajută-i și pe cei care ne urmăresc! Ăsta e rolul unei comunități până la urmă.

Succes! 🙂